Mobirise Mobirise v4.4.0
bootstrap button
Mobirise


PROGRAM BANTUAN KEWANGAN UNTUK BERNIAGA ATAU KEGUNAAN PERIBADI!

Sertai Kami Untuk Merealisasikan Impian Anda Bersama Kami.

Assalammualaikaum dan salam sejahtera!

Saya bukan siapa2. Saya bukan orang ada2. Namun mgkn Allah bagi sedikit cebisan hati yang sentiasa ingin membantu orang.

Saya selalu didatangi orang yang memerlukan bantuan. Dan saya pula jenis sukar untuk menolak untuk menghulurkan bantuan. Mungkin sejenis hormon yang juga ada dengan kebanyakan insan diluar sana, insyaallah😁

Namun ada satu masa, saya terpaksa menolak permintaan orang kerana sangat tidak berkemampuan waktu itu. Dan apa yg berlaku semenjak detik itu buatkan jiwa saya rasa seba salah yang amat sangat.

Saya yakin, ramai di luar sana yang berusaha keras untuk tingkatkan ekonomi keluarga. Sehinggakan ada insan yg saya kenal melakukan 3 pekerjaan dalam satu2 masa.

Namun rezeki masih belum berpihak kepadanya. Namun dia tetap gigih meneruskan pekerjaan tersebut biarpun dia tahu ia tetap tak mencukupi. Yang penting, tiap kali tiba hari isnin, anak2nya ke sekolah cukup dengan wang belanja disamping tuntutan pelbagai bayaran di sekolah yang kadang kala membuatkan jiwa seorang ayah mengalir air mata tanpa sedar.

Bagaimana jiwa isteri-isteri yang tidak bekerja ditambah pula dengan tidak dinafkahi secukupnya. Ingin buat bianes online, modal tak pernah ada. Pinjam dengan adik beradik, ibubapa dan sahabat handai, lama mana mahu menebalkan muka. Dengan masalah gagal memulangkan pinjaman memang susah nak loan semula. Akhirnya ada yang bermasa muka. Bisnes kemana, silaturahim mula retak.

Tuntukan kos sara hidup sekarang sgt-sgt meruntun jiwa. Jika tengok anak2 muda yang masih belajar, masing2 buat kerja untuk tambahkan income. Berapa ramai yg kecundang dengan bisnes2 yang sipi2 je kebenaran dia..😅. Ramai yang gigit jari dari yang berjaya. Mak ayah dengan adik beradik kat kampunglah jadi mangsa. Sebab time cuti semesta, siap sedia nak kene loankan dekat mereka.😂

Kelebihan yg allah bagi pada orang semuanya berbeza2. Apasal dia jadi founder terus je sales dia mencanak2. Aku pun keluarkan sabun jenama sendiri tapi banyak duduk bawah katil dari yang laku.

Yang sorang tu hebat giler dia convinceorang join mlm dia. Aku nak cerita kat orang pun orang senyum balik je. Lagi parah kalau barang yang aku offer pun diorang buat donno je.. alahai.. stress jiwa.

Masuk macam2 skim yang janji bulan bintang pun dah.. yang dapat hanya bintang2 je beriringin pusing dalam kepala. Tapi tak pernah terfikir mcm mana boleh adakan modal yang memang jumlahnya agak besar jika nak compare dr segi kemampuan. Its like... kecingg.. kecinggg.. dah terpedaya, usaha juga nak adakan duitnya.. hebatkan nafsu🤣?

Bertitik tolak dengan semua permasalahan diatas, maka saya terfikir utk cipta app yang mampu tolong ramai org yang ada masalah like.. kecingg.. kecingg di atas. Mgkn pertolongan ini tak banyak tapi.. insyaallah boleh ringankan yang mana berat bahu memikul.

Dah penat meminta simpati orang, dah penat naik turun bank utk apply loan, dah tebal muka nak minta dgn family expecially mak ayah yang dah xda gaji kat kampung. Harap pencen sahaja namun sebab keterdesakkan kita.. duit pencen pun kita sapu juga.

Hutang dah keliling pinggang, nak bayar balik pun rasa mcm paras2 hidung ja.😖

Ada sejenis manusia, dia ada beribu2 idea nak buat biz. Dan kadang2 idea dia boleh tahan juga namun kekangan bagi dia adalah nak sediakan modal. So selalunya dia akan jual idea dan carilah fund dari poket orang lain.

Bila idea tak jalan, modal orang lebur maka berkilo - kilolah kena sumpah seranah. Ini contoh bizz yang dimulakan dengan salah. So, ia akan berakhir dengan sesuatu yang sudah dijangkakan. Lagi satu, apa2 pun yang kita nak lakukan, jangan lupa utk dapatkan keberkatan dr Yang Esa untuk kelangsungan sesuatu perkerjaan. Kasih sayang dan rahmat Allah adalah kunci untuk kita berjaya atau sebaliknya.

Berbalik pada app tadi, anda boleh pilih berapa modal yang diperlukan. Setelah register dengan kami, tugas anda adalah iklankan sahaja link yang diberikan.

Ingat 2 perkara ya. Satu, nampak pakai kereta ok, handphone mahal, penampilan smart tapi kewangan 👎. Kedua, susah macammana pun rakyat Malaysia ni dia tetap ada smartphone, sosial media eg facebook, ig, twitter dan lain2 seangkatan dengannya.

Jika anda disiplin dan gunakan sedikit kerajinan anda yang kerap mengscroll fb or ig dan rajin update status, iklankan id anda untuk sama2 dapatkan manfaat dari app yang kami bangunkan.

Bagaimana app ini berfungsi?

Baik. First thing, minta jasa baik semua clearkan dalam mind yg ini app dibangunkan untuk bantu anda semua untuk dapatkan modal yg yg diperlukan bagi memulakan sesuatu bisnes atau sokongan kewangan dalam jangka masa sementara.

Ia tidak dicipta untuk menjadikan anda jutawan seterusnya tayang harta, percutian dan pelbagai kemewahan lain bagi tujuan menarik orang untuk memilikinya. Tapi jika anda rajin untuk bantu sesama umat untuk naikkan taraf kewangan kepada satu peringkat dan berada di zon yang selesa, ia merupakan satu bonus untuk anda.

Berapa jumlah yang anda perlukan? Anda tentukan sendiri. Kemudian daftarakan diri anda mengikut arahan yang diberi.

Anda akan diberikan satu link yang akan membantu orang lain untuk sama2 mendapat modal perniagaan atau apa sahaja tujuan kewangan mereka. Lagi banyak tempat anda iklankan link tersebut, lagi cepat modal yang anda perlukan akan terkumpul.

Baik. Adakah app ini percuma?

Pembangunan app ini memerlukan kos yang tinggi. Ia tidak hanya kepada pembangunan app semata tetapi lebih dari itu. Segala tools yang disediakan semua bertujuan untuk memudahkan urusan anda bila anda berada di dalam persekitaran app itu nanti. Dan semua tools yang digunapakai memerlukan kos yang berasingan.

Jadi.. jawapan kepada soalan diatas adalah YA ada bayaran tetapi ianya tidaklah sehingga membebankan.

Anda akan memperolehi app yang akan mengumpul modal dengan cara yang bersistematik dan akan melihat setiap transaksi yg berlaku ke akaun anda.

Sehingga modal anda hampir terkumpul, satu paparan mesej akan muncul untuk memaklumkan kepada anda bahawa modal anda sudah hampir cukup. Anda akan ditanya samada ingin menambah modal atau cukup dengan apa yang anda telah capai.

Jadi setiap keputusan ditangan anda. Terpulang untuk tindakan anda selepas itu. Untuk saya, syukur alhamdullilah kerana dapat membantu satu lagi insan untuk keluar dari zon kesusahan🙏🙏🙏.

Saya mohon jika anda tidak mengalami sebarang masalah kewangan buat masa ini, jangan abaikannya dan harap ia tidak terhenti di mata anda sahaja. Tolong share agar ia akan sampai kepada mereka2 yang benar2 memerlukan. Percayalah, anda tidak akan rugi bahkan anda juga telah mendapat tempias pahala dengan membantu mereka untuk keluar dari kepompong kesusahan. 

Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.

 

 

 

Pendaftaran


Sila lengkapkan borang berikut :

Saya faham dan bersetuju dengan syarat dan peraturan yang ditetapkan.
* Wajib isi semua ruang!
Penaja Web : admin
Web Statistik

Total member
3
Total Visitor
388

Sponsor Info

Nama : Admin (admin)
Phone : 0139518031
Email : zila.manshor@gmail.com

Ahli Terkini


 Mazilawati Manshor :: Wed,14,Nov,2018

 akmal :: Tue,13,Nov,2018

 Admin ::